Close

Aanbod

Bij NW-Psychologie kun je terecht voor psychologische behandelingen, psychotherapie, van uiteenlopende psychische klachten. Het doel van de behandeling is meer inzicht krijgen in wie jij bent als persoon, hoe je klachten zijn ontstaan en wat maakt dat ze in stand gehouden worden.

Tevens kun je psychodiagnostisch onderzoek laten doen. Heb je vragen of je mogelijk ADHD of autisme hebt? Loop je op meerdere vlakken vast, en wil je een onderzoek naar je persoonlijkheid (hoe je in elkaar zit, je sterke en minder sterke kanten) of wil je een second opinion op het gebied van psychodiagnostisch onderzoek, dan ben je bij NW-Psychologie aan het juiste adres.

In het kader van de BIG-opleidingen tot GZ-psycholoog, Psychotherapeut, Klinisch Psycholoog of Psychiater, als ook de postdoctorale opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCT bied ik supervisie (CGT en psychodiagnostiek) en leertherapie. Ook collega psychologen zijn welkom voor een supervisietraject. Tevens bied ik een verscheidenheid aan onderwijs aan.

NW-Psychologie biedt ook persoonlijke coaching om jezelf beter te leren kennen en zo weer meer in balans te komen in tijden van instabiliteit.


Jij bent verantwoordelijk voor jouw leven.

Maak van jezelf dan ook zo nu en dan een prioriteit.

Dat is niet egoïstisch, dat is noodzakelijk.