Close

Afspraak annuleren

Afzeggen afspraak (no show)
Wij verwachten dat je hoge prioriteit aan de afspraken stelt. Indien je echter toch een afspraak niet kunt nakomen, verwachten wij dat je de afspraak zo snel als mogelijk annuleert, zodat er mogelijk een andere cliënt kan worden ingepland.

Het kan gebeuren dat je een afspraak af moet zeggen.  Dit kun je doen via :
* het verzenden van een SMS
* het verzenden van een email.
Hoe eerder je dat doet, hoe prettiger dat voor ons is. Als je de afspraak korter dan 48 uur van tevoren afzegt (2 werkdagen) of helemaal niet afzegt, dan zal er een ‘no show tarief’ in rekening gebracht worden (ongeacht de reden van afzeggen).
Een cancelling van je afspraak (zeker als dit meer dan eens gebeurt) heeft ook gevolgen voor de inhoudelijke voortgang van je traject.

No show - tarief
Psychotherapie sessie - Voor een eerste behandelsessie die je te laat afzegt, ontvang je een no-show factuur van €75,- en deze wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar.
Psychologisch onderzoek - Zeg je deze te laat af (er is 2 uur tijd voor je gereserveerd), dan ontvang je een no-show factuur van €150,- en wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar.

NB. Hou er rekening mee dat de praktijk een drukke agenda heeft. Als je een afspraak afzegt, kan deze veelal niet op korte termijn herpland worden.

Supervisie/Leertherapie/Coaching
Bij het afzeggen van een afspraak (minder dan 48 uur van tevoren) in kader van supervisie, leertherapie of coaching, wordt de gehele tijd (en gehele kosten) in rekening gebracht.