Close

Contact en bereikbaarheid

Openingstijden spreekuren:
woensdag: 9.00 - 17.00 uur
donderdag: 9.00 - 17.00 uur
vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Online-afspraken kunnen buiten genoemde openingstijden plaatsvinden

GESLOTEN op:
De praktijk is niet bereikbaar op:

* vrijdag 12 juli t/m vrijdag 9 augustus 2024

 


DRINGENDE ZAKEN
Voor aangelegenheden die echt niet kunnen wachten tot je volgende behandelafspraak (hier hebben we samen afspraken over gemaakt), kun je uitsluitend voor telefonisch overleg bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en een duidelijk bericht achterlaten op de voicemail.

Wanneer er sprake is van een acute situatie die niet zolang kan wachten of wanneer de crisis plaatsvindt buiten kantoortijden, kun je je wenden tot je huisarts of huisartsenpost HADOKS 070-3469669 die zonodig de crisisdienst kan consulteren.

Denk je aan Zelfmoord? Bel dan met 0800-0113 - www.113.nl - anoniem, vertrouwelijk en snel

PRAKTIJKGEGEVENS
NW-psychologie bevindt zich in het centrum van Leidschendam, nabij het pittoreske en sfeervolle centrum aan de Vliet. 

De praktijkruimte is gevestigd in een kleinschalige voorziening waar onder andere ook een kinderpsycholoog, een hapto-therapeut, logopediste en diëtiste werkzaam zijn. De praktijkruimte is goed toegankelijk, ook voor minder-validen.
Er is een ruime wachtkamer waar je kunt wachten als je wat te vroeg bij de afspraak bent, of voor degene die je mogelijk brengt en rustig in de wachtruimte kan wachten met een kopje thee of koffie.


Eigen vervoer
Er is voldoende ruimte om gratis (maximaal 2 uur middels een parkeerschijf) te kunnen parkeren vlakbij de praktijk, is het niet in de Zaagmolenstraat (of Rijnlandstraat) zelf, dan kun je in de nabijgelegen parkeergarage Damplein ook 2 uur gratis parkeren.

Openbaar Vervoer
Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken met bus 45 Den Haag - Leiden. Je kunt uitstappen bij de halte Damlaan. Dan loop je via de Rijnlandstraat (parallel aan de Damlaan) in ongeveer 5 min. naar de Zaagmolenstraat.

LOCATIE