Close

Contact

PRAKTIJKGEGEVENS
NW-psychologie bevindt zich in het centrum van Leidschendam, nabij het pittoreske en sfeervolle centrum aan de Vliet. 

De praktijkruimte is gevestigd in een kleinschalige voorziening waar onder andere ook een kinderpsycholoog, een hapto-therapeut, logopediste en diëtiste werkzaam zijn. De praktijkruimte is goed toegankelijk, ook voor minder-validen.

Eigen vervoer
Er is voldoende ruimte om gratis te kunnen parkeren vlakbij de praktijk, is het niet in de Zaagmolenstraat zelf, dan kun je in de nabijgelegen parkeergarage Damplein 2 uur gratis parkeren.

Openbaar Vervoer
Met het openbaar vervoer is de praktijk goed te bereiken met bus 45 Den Haag - Leiden. Je kunt uitstappen bij de halte Damlaan. Dan loop je via de Rijnlandstraat (parallel aan de Damlaan) in ongeveer 5 min. naar de Zaagmolenstraat.

OPENINGSTIJDEN PRAKTIJKLOCATIE

• Dinsdag : 9.00 - 11.30 (alleen online)
• Woensdag : 8.30 - 17.00
• Donderdag : 9.00 - 15.00
• Vrijdag : 8.30- 17.00

Online-afspraken kunnen buiten genoemde openingstijden plaatsvinden

 

DRINGENDE ZAKEN
Voor aangelegenheden die echt niet kunnen wachten tot je volgende behandelafspraak (hier hebben we samen afspraken over gemaakt), kun je uitsluitend voor telefonisch overleg bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en een duidelijk bericht achterlaten op de voicemail.

Wanneer er sprake is van een acute situatie die niet zolang kan wachten of wanneer de crisis plaatsvindt buiten kantoortijden, kun je je wenden tot je huisarts of huisartsenpost HADOKS 070-3469669 die zonodig de crisisdienst kan consulteren.

Denk je aan Zelfmoord? Bel dan met 0800-0113 - www.113.nl - anoniem, vertrouwelijk en snel

LOCATIE