Close

Ervaringen


" Nouschka liet mij zien, dat iedere dag wel een lichtpuntje heeft. Door me daar mee op te focussen, in combinatie met mijn aandacht meer verleggen naar datgene wat IK leuk vind, werden mijn stemmingsklachten steeds minder."

M. (36 jaar)


" Door samen antwoorden te vinden op de vragen over wie ik ben en waarom ik sommige zaken zo lastig vond, heb ik meer begrip voor mezelf gekregen, ben ik een stuk milder en heb ik de zorg kunnen vinden die passend is bij wat ik echt nodig heb."

A. (21  jaar)

" Kleinschalige praktijk waar ik me gezien en gehoord heb gevoeld. Persoonlijk en professioneel. Heel fijn."

B. (59  jaar)" Dank voor al je enthousiasme, positiviteit, openheid, eerlijkheid meedenken, behulpzaamheid, relativeringsvermogen, en humor."

A (34 jaar)" De wachttijd was lang, maar daarna ben ik veel stappen verder gekomen dankzij deze psycholoog. Ze daagde me uit om nieuwe stappen te ondernemen, en te onderzoeken wat ik nodig had om stabieler te gaan functioneren. Ze luistert goed, is betrokken en volgt geduldig, maar weet ook waar nodig de vinger op de zere plek te leggen, gepast ook humor in te zetten en vertelt soms ook iets over zichzelf,  zei dan 'niets menselijks is ons vreemd'. Dit hielp mij te relativeren en in te zien dat we allemaal mensen zijn met onze krachten en minder sterke kanten. En dat lachen helpt tegen spanning 😉 "

Z. (41 jaar)" Na een aantal grote GGZ-instellingen te hebben gezien, waar ik steeds wisselende therapeuten had en er geen echte behandeling van de grond kwam, voelt dit zoveel fijner en meer betrokken. Nouschka was goed beschikbaar en stond steeds naast mij in de weg naar minder somber en angstig zijn"

J (51 jaar)

Wil jij ook je ervaring met NW-Psychologie delen? We lezen het hier graag!

Schrijf een nieuw bericht of reactie voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.64.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)