Close

Nieuws

 

Om me met al mijn goede intenties, zorg en deskundigheid voor jullie in therapie, supervisie, kennis te kunnen blijven inzetten, is de praktijk

zaterdag 21 december 2019 tot en met dinsdag 14 januari 2020 gesloten

en ga ik in alle rust van wat vrije tijd genieten en koesteren van al dat er te koesteren valt. Ik gun jullie hetzelfde, en bovenal een uitzicht op een nieuw, hoopvol jaar.

warme groet, Nouschka

 

VOOR SPOED
Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot ons volgende gesprek, kun je een bericht inspreken op mijn voicemail (die ik iedere dag zal afluisteren).

Bij grotere spoed, of levensgevaarlijke spoed neem je direct contact op met je huisarts, Huisartsenpost of 112.

Lees ook actuele berichten van NW-Psychologie op Facebook! 

VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN

Vanaf 10 juli zal ik stoppen met mijn werkzaamheden bij de Parnassia Groep – PsyQ waar ik naast mijn praktijk ook nog werkzaam was. Na ruim 15 jaar wil ik nu vooral mijn energie steken in de inhoudelijke zorg, supervisie en onderwijstrajecten waar ik zo blij van wordt, i.p.v. de toenemende productie en prestatie druk bij de grote instelling(en). Ik zal het directe contact met deskundige collega’s op de werkvloer gaan missen, maar gelukkig is mijn collega netwerk groot genoeg om niets van die deskundigheid daadwerkelijk te hoeven missen. Na een roerig jaar heb ik des te meer geleerd te doen waar je veelal blij van wordt, wat je energie geeft en waar je een positieve en zingevende betekenis aan verleend. En op dit moment wil ik meer energie in mijn praktijk, in jullie kunnen steken. Vandaar ook dat ik vanaf 10 juli drie dagen in mijn praktijk werkzaam zal zijn: veelal de woensdag, donderdag en vrijdag.

REACTIES

Graag lees ik je ervaring met en/of opmerkingen over NW-Psychologie.

Schrijf een nieuw bericht of reactie voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.172.195.82 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
(nog geen berichten)

Enthousiast over NW-Psychologie?

Leuk als je dat wilt delen op Zorgkaart Nederland!

Deel uw ervaring